Wegenwacht en verkeersinformatie

Er wordt een wegenwachtservice verleend door de Kroatische Automobilistenbond, HAK, die het hele jaar door 24 uur per dag bereikbaar is onder telefoonnummer 987 (voorafgegaan door 01 als u mobiel belt). Het gaat om reparaties ter plaatse of in een garage, het wegslepen van zwaar beschadigde auto’s en transport tot een afstand van 100 kilometer. De hulp wordt geboden door de automobilistenbond en door lokale bedrijven, die onder rechtstreeks gezag van de automobilistenbond opereren. HAK verschaft ook verkeersinformatie (voor zowel weg als zeeverkeer) en inlichtingen over tolheffingen, tijdelijke omleidingen, benzineprijzen, de dienstregeling van veerboten, mogelijke alternatieve routes en andere onderwerpen die automobilisten raken. U kunt er 24 uur per dag, 365 dagen per jaar terecht op telefoonnummer 01-4640800. Ook kunt u meer informatie en handige links vinden op deze website.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl