Annavesting in Sibenik

De Annavesting is gebouwd in de Middeleeuwen en is daarmee het oudste verdedigingswerk van Šibenik. Van het oorspronkelijke bouwwerk is echter weinig bewaard gebleven. Blikseminslag in de kruitopslagruimte zorgde voor een geweldige knal en dito verwoesting van de verdedigingswerken. De huidige vestingwerken zijn gebouwd in de 16de eeuw en zijn in de 17de eeuw uitgebreid. Vandaag de dag is de vesting voor het grote publiek toegankelijk gemaakt. Zo kunt u over de wachtmuren lopen en uitkijken op de zee.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl