St. Jans fort in Dubrovnik

De haven van Dubrovnik kon vroeger worden afgesloten door middel van een zware ketting die over de havenmonding werd gespannen. De ketting liep van het St. jans fort naar de Lucastoren. Vandaag de dag is de ketting al lang verdwenen maar het fort is nog steeds te bewonderen. Het bovenste deel van het fort is ingericht als museum. Het Maritiem Museum toont hier de nauwe relatie van Dubrovnik met de zee door de eeuwen heen. De collectie bestaat uit scheepsmodellen, logboeken en schilderijen. In de kelder van het fort is een aquarium gevestigd.

Openingstijden:
Jun-Sep: Dagelijks 10.00-18.00
Okt-Mei: Ma-Za: 09.00-13.00

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl