Winkelen

Kroatië doet zijn best om bezoekers aan te sporen tot winkelen (een belangrijke factor in de plaatselijke economie) en er is dan ook een groot aanbod van traditionele en typische kunstnijverheid. De prijzen van deze souvenirs zijn over het algemeen heel redelijk. Het winkelende publiek kan kiezen uit een heel scala van producten, van ambachtelijk kantwerk of handbeschilderde keramiek tot sieraden. Op het eiland Pag wordt schitterend kant gemaakt en in Osijek, dat trots is op zijn borduurtraditie, kunt u mooie poppen in klederdracht kopen. Stropdassen en vulpennen zijn ook een aantrekkelijke aanschaf. In sommige toeristenplaatsen voorzien kunstenaars in hun levensonderhoud door aquarellen te verkopen. Lokale lekkernijen als honing of pruimenbrandewijn zijn uiteraard ook goede souvenirs.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl