Lokale producten

Tijdens een vakantie aan de Kroatische Rivièra wordt u regelmatig geconfronteerd met lokale producten. Het bekendste product is lavendel. Dit heerlijk ruikende kruid wordt in vele delen van het land verbouwd. Nadat de takjes worden geoogst, wordt het gedroogd en vervolgens in kleine zakjes verkocht. Men maakt er ook wel geurige parfum van dat in kleine flesjes aan de man wordt gebracht. Naast lavendel staat de Kroatische Rivièra ook bekend om de heerlijke culinaire specialiteiten. Vooral de kaas valt bij veel toeristen in de smaak. De bekendste kaas van het land is paški sir, een rijpe kaas van schapenmelk die wordt geproduceerd op het eiland Pag. Deze kaas wordt vooral op het eiland Pag aangeboden en wordt door veel lokale boeren nog op traditionele wijze gemaakt. Ook lekker zijn de koekjes die worden gemaakt op Korcula.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl