Markten

Tijdens uw vakantie moet u zeker een bezoek brengen aan een lokale markt. Kier kunt u een grote verscheidenheid aan verse producten kopen tegen relatief lage prijzen. De markt in Split wordt iedere dag gehouden op Pazar. Deze markt, ten oosten van de paleismuren begint bij het krieken van de dag en eindigt tegen de middag. Naast groente en fruit wordt op deze markt ook verse vis, kleding en handgemaakte souvenirs aan de man gebracht. Op deze markt kunt u echt alles vinden! In de kleinere plaatsen aan de Kroatische Rivièra wordt over het algemeen maar één keer peer week markt gehouden.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl